Program


Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug. 3.
10

Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug. 3.

Világsztárok Paloznakon! SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és Electro Deluxe péntek este a Jazzpikniken! Jazz, bor, buli, Balaton!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 16:00

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A pénteki napon Fábián Juli emléke előtt tisztelgünk, a nagykoncerten közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars feat. Tóth Vera, John Whitfield (USA), MC Kemon, Carl Avory (UK), Micheler Myrtill.

A nap kiemelt előadói a brit soul csapat, a SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és a báránybőrbe bújt funkos groove-os farkasfalka, az Electro Deluxe. Hihetetlen színpadi showra, lüktető és lágyan simogató dalokra is számíthatunk. Mindegyik tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez.

A koncertek előtt és után pedig a házigazda Homola Pincészet borteraszáról ismert DJ a szőlőben DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. Pénteken fellép a Muck Éva Trio feat. Kovács Réka, a progresszív fúziós jazzt játszó Várallyay Petra trió, Indigó pedig izgalmas zenei utazásra invitál. Az estét a Pankastic! koncertje zárja.

A Taittinger Jazz és Pezsgőbár romantikus hangulatát idén is élvezheted, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek utcazene jelleggel szórakoztatják a közönséget.

A jeggyel augusztus 3-án 16:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

Tölts egy igazi kikapcsolódást nyújtó napot a Balaton mellett: napközben mártózz meg egy közeli strandon, délután indítsd az estét fűben ülve, napsütésben, borral a kézben a Nagyszínpad első koncertjén, azután válogass a 4 színpad programjai közül. Délután interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket a Fábián Juli Színpadnál és a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálnak.

A 3 nap alatt a 4 színpadon több mint 20 fellépő váltja egymást.
CSÜTÖRTÖK: Jamie Cullum, Radics Gigi és a Finucci Bros Quartet
PÉNTEK: Paloznaki tisztelgés Fábián Juli emléke előtt (közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars), SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler, Electro Deluxe, Muck Éva trio feat. Kovács Réka, Várallyay Petra trió, Indigó, Pankastic!, DJ a szőlőben, Jar of Soul akusztik, Nági duó, Malek Andi Soulistic
SZOMBAT: Kraak & Smaak Live Band, Geszti+Jazz+Az+Lányok, Soul Surge, Ruby Harlem, Tandi Flóra és zenekara Sinha Róberttel, Antonia Vai, Shaibo, DJ a szőlőben, Kollányi Zsuzsi feat. Dr. Echo

www.jazzpiknik.hu

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!