Program


Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is

Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is

2018. május 5-én nagykoncerttel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Korál. A 80- as, 90-es években hatalmas sikereket arató kultikus rock együttes a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. A banda frontembere, Balázs Fecó zeneszerző-énekes felejthetetlen koncertet ígér.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 5. szombat, 20:45

Hazánk legendás rock zenekara, rendhagyó módon, egy közösségi fórumon, videó üzenetben jelentette be, hogy több mint tíz év hallgatás után újra színpadra lép, hogy eddig nem látott módon ünnepeljék meg a jeles évfordulót.
„Eljátszunk mindent, amit a rajongóink szeretnek tőlünk, garantáltan senki nem távozik csalódottan, mert esetleg kimaradt a kedvenc Korál-slágere. 2018-ban 40 évesek leszünk, bőven akadnak a repertoárunkban korszakos dalok, úgyhogy nem egyszerű a program összeállítása, de ez édes teher a számunkra. Igyekszünk összefoglalni az életművünket. Addig játszunk, amíg minden fontos dal sorra nem kerül. Az biztos, hogy megismételhetetlen buli lesz.” – mesélte izgatottan Balázs Fecó.
„Mi az együttesben már nagyon várjuk a májust, készülünk néhány exkluzív meglepetéssel is, elvégre nem minden nap lép fel az ember az Arénában, ahol tizenkétezren éneklik együtt velünk a dalokat” – mondta a Kossuth-díjas zenész, aki társaival már elkezdte tervezni a színpadképet, hogy a slágerek mellett a látvány is maradandó élményt nyújtson a rajongóknak.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

zenés party két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!