Program


Future Park - Játszva tanul a család

Future Park - Játszva tanul a család

HÉTKÖZNAP
Magyarországon soha nem látott, interaktív játékok várnak Rád, melyek összekötik a virtuális világot a valósággal, éltre kelnek rajzaid, és érintésedtől megváltozik a világ! Teremts, alkoss, kalandozz!

Az alábbi oldalon csak a hétköznapi időpontok láthatóak. Amenyiben hétvégi időpontra szeretne jegyet vásárolni,kattintson ide

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek

SZÍNEZD KI A KARÁCSONYT! – újdonság

Hangolódj velünk az ünnepekre és „Színezd ki a karácsonyt”!  Rajzold papírra a karácsonyi képeket és figyeld, ahogy az érintésedre életre kel például a Mikulás a szánja.  

Az élet különböző területein tevékenykedő japán szakemberek csoportja, a teamLab által kidolgozott, a gyermekek és felnőttek számára is izgalmas interaktív projekt nyitja Budapest új kiállítási központját, az Andrássy Élményközpontot az Andrássy út 39-ben, a volt Párisi Nagyáruház épületében.
Az április végén nyiló Future Park elnevezésű kiállítás célja a közös alkotás lehetőségének megteremtése, melynek megtapasztalásával az emberek kretívabbá válnak a mindennapi életben is.

 

Színezd ki a karácsonyt! – Újdonság
A kiállítás legújabb „Színezd ki a karácsonyt!” szekciójában láthatjuk, hogyan elevenednek meg egy hatalmas 3D-s alkotásban a látogatók által papírra rajzolt és színezett épületek, járművek és maga a Mikulás szánja, sőt rénszarvasai. A beszkennelt alkotások érintéssel kelnek életre a virtuális világban. A kiállítás minden egyes stációja különböző képességeket fejleszt, jelen esetben a kreativitás, a kifejezés ereje, az önállóság és a sokszínűség tiszteletben tartása kerül a fókuszba karácsonyi köntösben. 

MEGFESTETT TERMÉSZET
Rendkívül izgalmas és az ökoszisztéma tudatosításában hasznos játék a “Megfestett természet”, ahol a látogatók állat és növényrajzai kerülnek be a virtuális világban, ahol életre kelve a természet működését lehet szimulálni. A nagyobb állat megeszi a kisebbet, a növények fejlődnek és terjednek a természetben, az állatok szaporodnak, fejlődnek majd meghalnak, csakúgy, mint a valós természetben. A kreativitás mellett a technika és a biológia iránti érdeklődést is inspirálja ez a játék.

AZ ÓRIÁSLABDÁK ZENEKARA
“Az óriáslabdák zenekara” hang- és fényeffektusaival varázsolja el a látogatókat. A gyermeknyi méretű labdákat gurítva, azok különböző színű fényt és hangot bocsátanak ki. A magasban lévő labdák kommunikálnak egymással: érintsd meg az egyiket, ami a környező labdákra is hatással lesz, megváltoztatja az egész tér színét! A közös játék a térérzéket és az együttműködés képességét fejleszti.

ZSENIK UGRÓISKOLÁJA
A “Zsenik ugróiskolája” köröket, háromszögeket és négyzeteket vetít a padlóra. Amikor a gyerekek ügyesen az alakzatra ugranak, azok hangokat és színeket generálnak. Ugyanazon formák vagy színek egymás utáni érintése egyre szebb színeket és hangokat eredményez. A gyerekek teljes testüket használják a játékban, és az ügyesebb gyerekek egy pillanat alatt megváltoztathatják a pályát, ha megtalálják az alakzatok és a színek közötti kapcsolatot. Így az ugróiskola segít a gyermekek szellemi és testi fejlődésében. Az egyedi ugróiskola a vizualitás mellett az egyensúlyérzéket és a kombinatorikai képességet is fejleszti.

KIS EMBEREK OTTHONA
A “Kis emberek otthona” installációban kis emberek interaktív képernyőn sétálnak, amit gyerekek vesznek körül, akiket arra ösztönöznek, hogy a kis emberekkel lépjenek interakcióba, állítsanak akadályt számukra az asztalon. Minden új akadály bevezetésével a kis emberek mozgása megváltozik; a tárgyakkal kölcsönhatásba lépnek, ugrálnak, másznak és csúszkálnak rajtuk. Ez a játék segíti a fizikai törvények megértését és a gyerekek logikai fejlődését.

TEREMTÉS TÖRTÉNETE
A “Teremtés történetében”, ahogy a gyerekek a képernyőn lévő szimbólumokat megérintik, azok az általuk képviselt teremtményekké alakulnak. Minél több teremtmény jön létre az érintések által, annál jobban kerekedik ki a történet.
A szimbólumokból létrejövő teremtmények hatással vannak egymásra, valamint a játékban résztvevők tevékenysége is befolyásolja a cselekményt. Például, egy madár egy fára repül, egy juh elfut egy kutyától vagy táncol, mikor valaki közeledik hozzá. A gyerekek megismerkednek a szimbólum fogalmával, a játék segíti a mintafelismerést és az ok-okozati kapcsolat megértését.

ÉPÍTS VÁROSOKAT!
A Future Park látogatóit várja egy a térérzéket, a logikát és a kreativitás fejlődését segítő városfejleszési játék is, az “Építs városokat!” A digitális képernyőre elhelyezett házak közt út és vasúthálózat jelenik meg, minél több házat helyeznek el, annál bonyolultabb lesz a város közlekedési hálózata, és annál több autó és vonat jelenik meg a folyamatosan formálódó térképen. A különböző pozíciókba elhelyezett faházakkal a gyerekek közösen hoznak létre egyre nagyobb és összetettebb várost.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!