Hirdetési lehetőség

Bemutatkozás

A JEGY.HU évente közel 30.000 előadásra és rendezvényre kínál belépőjegyeket. Honlapunkon látogatóink a magyarországi színházak döntő többségébe, komoly- és könnyűzenei koncertekre, sport- és kulturális eseményekre szóló, éves szinten mintegy ötmillió darab belépőjegy közül válogathatnak. Honlapunkon a látogató információkat, képgalériákat, leírásokat, kritikákat és cikkeket is talál, választásának megkönnyítésére. Ezért honlapunk jelentősen eltér a kulturális programajánló portáloktól. Nekünk az a célunk, hogy a jegyvásárló közönség szinte minden magyarországi rendezvényre találjon, és egyben vásárolhasson is belépőjegyet. Vásárlóink értékelik a hatalmas választék és a különböző elektronikus fizetési módok által nyújtott kényelmet. Lapunkat naponta 5-8 ezer látogató keresi fel, és felméréseink szerint 50 %-uk kifejezetten azzal a szándékkal érkezik, hogy belépőjegyet vásároljon. (Kérdőíves felmérés 2000 látogató válaszai alapján, 2011. június - július.) Mivel vásárlóink néhány másodperc alatt eljuthatnak az elhatározástól a konkrét jegyvásárlásig, ezért a honlapunkon elhelyezett információ vagy hirdetés komoly azonnali jegyeladást eredményezhet.

Hírlevél
Aki hirdetését legalább 2 hétre elhelyezi portálunkon, automatikusan szerepel a több, mint 45 000 vásárlónknak kéthetente kiküldésre kerülő hírlevelünkben is. 2011-ben elkészült felmérésünk szerint a hírlevélnek kultúrára időt és pénzt fordító, magasan képzett, színházi előadásokat és zenei eseményeket rendszeresen látogató, 30 és 60 év közötti, aktív olvasói vannak. Egy olyan válogatott közönség, amely az értéket keresi és azért áldozni is hajlandó. 

Megjelenési lehetőségek
Három különböző formátumú hirdetés elhelyezésére van lehetőség:

A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlókat (amelyek váltakozva jelennek meg) a látogató program oldalakon is láthatja, a jobb oldali sávban véletlenszerűen jelennek meg a releváns programok mellett.

A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. 

A kis ajánlók a toplista mellett jelennek meg. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb eséllyel, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. A hirdetések feltöltése
Amennyiben hirdetést szeretne feladni, kérjük, a következő adatokat küldje el az interticket@interticket.hu email címre:
- Műsor címe
- Előadóhely neve
- Jó minőségű kép 1080x636px és 640x505px méretben.
- Rövid bevezető szöveg
- Hirdetés időtartama (tól-ig dátum)
- Számlázási adatok (cégnév, település, irányítószám, cím, adószám) 


Listaárak
Főajánló: 50.000 Ft + ÁFA /hét
Kiemelt ajánló: 20.000 Ft + ÁFA/hét
Normál ajánló: 10.000 Ft+ÁFA/hét

 Kedvezmények
Állandó partnereink, az előző hónapban általuk kifizetett nettó rendszerhasználati díj maximum 50 %-áig terjedő mértékben kedvezményt vehetnek igénybe. A kedvezmény mértéke a hirdetés nettó listaárára vetített 40 %.

A nettó listaárra vetített 50 % kedvezményt kap a reklámozó, amennyiben a hirdetésben szereplő előadásra szóló belépőjegyeket a JEGY.HU értékesítési felületein a hirdetés teljes tartama alatt, az eredeti jegyárra vonatkozó minimum 10% engedménnyel értékesíti.

A két kedvezmény összevontan nem vehető igénybe.

Külön megállapodás alapján a hirdetés ellenértéke belépőjegyekkel is téríthető. Ebben az esetben, kérjük, küldjön egy e-mailt Liptovszky György kollégánk gliptovs[KUKAC]interticket.hu címére.

 Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük hívja a helpdesk szolgálatunkat: (1) 266 7676


Általános Szerződési Feltételek hirdetési felületek elhelyezésére a JEGY.HU weblapon

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!